Incendiu Piata Delfinului : Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati.

Incendiu Piata Delfinului : Flacarile au cuprins o suprafata de aproximativ 150 de metri patrati.. Un complex de 150 de metri pătrați din piața delfinului arde. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Un incendiu a izbucnit, miercuri, 21 iulie, pe o parte a complexului de la piata delfinului din bucuresti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Nu se mai observa flacara, nu sunt victime. Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp. Știre în curs de actualizare. Din fericire, nu sunt victime. „intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, o … Incendiu violent, miercuri, in zona piata delfinului din capitala, acolo unde un restaurant a fost cuprins de flacari.

Incendiu La Groapa De Gunoi Din Sighisoara Video Spotmedia Ro
Incendiu La Groapa De Gunoi Din Sighisoara Video Spotmedia Ro from spotmedia.ro
În următoarele momente, 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori în piaţa delfinului intervin la fața locului pentru a stinge flăcările. Au fost evacuate 65 de persoane. Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, în piața delfinului din bucurești. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale cu apă și spumă, 2. Arde o parte a complexului comercial de lângă piaţa agroalimentară, cu… Incendiu de amploare în capitală. Incendiu în piaţa delfinului din bucurești.

Cel putin 65 de persoane au fost evacuate.

Un incendiu puternic a izbucnit la piața delfinului, din sectorul 2 al capitalei. Un incendiu a izbucnit, miercuri, 21 iulie, pe o parte a complexului de la piata delfinului din bucuresti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Au fost evacuate 65 de persoane, au mai transmis pompierii. Incendiu de proporții în piața delfinului din bucuresti. Incendiu de proporții la piața delfinului din bucurești. Au fost evacuate 65 de persoane. Incendiu violent la un restaurant din capitală. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon. Incendiu violent în piaţa delfinului din capitală. Din interior au fost evacuate 65 de persoane. 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. In acest moment se lucreaza pentru localizarea incendiului.

14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Incendiu violent la un restaurant din capitală. Un restaurant a fost cuprins de flăcări, în piața delfinului. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale, iar o suprafață de 150 de metri pătrați a ars. Incendiu piata delfinului 1 foto:

Video Incendiu Puternic In Piața Veteranilor Din București Au Ars Mai Multe Magazine De Haine Anunțul Primarului Sectorului 6 Libertatea
Video Incendiu Puternic In Piața Veteranilor Din București Au Ars Mai Multe Magazine De Haine Anunțul Primarului Sectorului 6 Libertatea from mediacdn.libertatea.ro
Facebook twitter pinterest whatsapp telegram. Un număr de 65 de persoane au fost evacuate, fără a fi semnalate victime. Un restaurant a fost cuprins de flăcări, în piața delfinului. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale, iar o suprafață de 150 de metri pătrați a ars. „intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, o … Arde complexul comercial de la piata delfinului. Un restaurant a fost cuprins de flăcări în piața delfinului, informeaza realitatea.net. Intervenție de amploare a pompierilor „în acest moment se lucrează pentru localizarea incendiului, nu se mai observa flacăra, nu sunt victime.

În următoarele momente, 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori în piaţa delfinului intervin la fața locului pentru a stinge flăcările.

Nu se mai observa flacara, nu sunt victime. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale. Un incendiu a izbucnit, miercuri, 21 iulie, pe o parte a complexului de la piata delfinului din bucuresti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. In acest moment se lucreaza pentru localizarea incendiului. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale cu apă și spumă, 2. Un incendiu de proporții a izbucnit în această după amiază la pieța delfinului din capitală. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Incendiu puternic la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti. Un incendiu de proporții a izbucnit în capitală. Incendiu violent la un restaurant din capitală. Arde complexul comercial de la piata delfinului. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești.

Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, o descarcerare, două echipaje smurd, un utim şi detaşamentul special de salvatori la piaţa delfinului. Facebook twitter pinterest whatsapp telegram. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Un numar de 65 de persoane au fost evacuate, fara a fi semnalate victime. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Piata Delfinului Digi24
Piata Delfinului Digi24 from s.iw.ro
Incendiu în piaţa delfinului din bucurești. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Au fost evacuate 65 de persoane. 14 autospeciale de stingere intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în piața delfinului din bucurești. Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe o parte a complexului de la piaţa delfinului din bucureşti, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Din interior au fost evacuate 65 de persoane. Intervenție de amploare a pompierilor „în acest moment se lucrează pentru localizarea incendiului, nu se mai observa flacăra, nu sunt victime. Au fost evacuate 65 de persoane, au mai transmis pompierii.

Incendiu puternic la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti.

Incendiu puternic la complexul din piaţa delfinului, în bucureşti. Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, în piața delfinului din bucurești. Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă la etajul 1 al complexului, pe o suprafață de 150 mp. Din interior au fost evacuate 65 de persoane. Incendiu în piaţa delfinului din bucurești. Facebook twitter pinterest whatsapp telegram. Știre în curs de actualizare. La fața locului au fost trimise 14 autospeciale. Un complex de 150 de metri pătrați din piața delfinului arde. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Arde un complex comercial pe 150 de metri pătrați, cu degajări mari de fum. Isu bucurești intervine pentru a stinge un incendiu de mari dimensiuni izbucnit la piața delfinului. Incendiu violent, pe bulevardul chișinău, în cartierul pantelimon.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook